ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί Γονείς,

H Lemasia Football Academy γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες των παιδιών και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, για αυτό και φροντίζει τους μικρούς ποδοσφαιριστές.

Σήμερα στήν Ακαδημία Lemasia εργάζονται 12 προπονητές, 2 γυμναστές και 1 προπονητής τερματοφυλάκων.

Η έδρα της Ακαδημίας είναι και ήταν πάντοτε στην Γερμασόγεια. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών,δημιουργήθηκαν κλιμάκια στη Νίκου Παττίχη, Παρεκκλησιά και Καρμιώτισσα.

Γιά καλύτερη ανέλιξη και προώθηση των παιδιών, δημιουργήθηκαν συνεργασίες με ομάδες της Λεμεσού όπως η Καρμιώτισσα και η Ε.Ν.Παρεκκλησιάς. Οί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας έχουν έτσι την δυνατότητα να αγωνιζόνται στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ και την ευκαιρία να αγωνισθούν στις  Εθνικές Ομάδες.

Σκοπός και φιλοσοφία της Ακαδημίας είναι τόσο η βελτίωση των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων των παιδιών,  όσο και η μετάδοση προς αυτούς τις αξίες του αθλητισμού όπως ο σεβασμός στους “αντιπάλους”, συμπαίκτες, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους.

Το Lemasia Kids Academy άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Σεμπτεμβρίου 2016, για να χαρίσει στα παιδιά ηλικίας 2 1/2 - 7 χρονών, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες μέσω της άσκησης και του αθλητισμού.

Το προσωπικό της Lemasia Kids Academy αποτελείται από ειδικούς πτυχιούχους οι οποίοι θα μεταφέρουν στις προπονήσεις τις βασικές αρχές της Άσκησης, του Ποδοσφαίρου, της Ψυχολογίας, του Δημιουργικού Χορού και της Κίνησης.

Συνεχίζουμε, μεγαλώνουμε, βελτιωνόμαστε....

Με Εκτίμηση,

Στέλιος Μιχαηλίδης
Διευθυντής

 

 

 

 

FOOTBALL ACADEMY

99 66 66 89  I   info@lemasia.net

KIDS ACADEMY

99 99 39 90  I  info@lemasia.net

We have 51 guests and no members online