ΜΗΝΥΜΑ

ΜΗΝΥΜΑ

Αγαπητοί Γονείς,

H Lemasia Football Academy με κλιμάκια στη Γερμασόγεια, Νίκου Παττίχη, Παρεκκλησιά και Καρμιώτισσα έχει σκοπό τόσο τη βελτίωση των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων των παιδιών,  όσο και τη μετάδοση προς αυτούς τις αξίες του αθλητισμού όπως ο σεβασμός στους “αντιπάλους”, συμπαίκτες, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους.

Γιά καλύτερη ανέλιξη και προώθηση των παιδιών, δημιουργήθηκαν συνεργασίες με ομάδες της Λεμεσού όπως η Καρμιώτισσα και η Ε.Ν.Παρεκκλησιάς. Οί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας έχουν έτσι την δυνατότητα να αγωνιζόνται στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ και την ευκαιρία να αγωνισθούν στις  Εθνικές Ομάδες.

Το Lemasia Kids Academy άνοιξε τις πόρτες του στις 24 Σεμπτεμβρίου 2016, για να χαρίσει στα παιδιά ηλικίας 2 1/2 - 7 χρονών, δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες μέσω της άσκησης και του αθλητισμού.

Το προσωπικό της Lemasia Kids Academy αποτελείται από ειδικούς πτυχιούχους οι οποίοι θα μεταφέρουν στις προπονήσεις τις βασικές αρχές της Άσκησης, του Ποδοσφαίρου, της Ψυχολογίας, του Δημιουργικού Χορού και της Κίνησης.

Με Εκτίμηση,

Στέλιος Μιχαηλίδης
Διευθυντής

 

 

 

 

We have 8 guests and no members online